Online blackjack tips

online blackjack tipsWanneer je online blackjack voor geld gaat spelen dan kun je natuurlijk wel wat online blackjack tips gebruiken. Het is goed om jezelf hiermee bekend te maken om je blackjack spel nog verder te verbeteren. In dit artikel geven we je natuurlijk een aantal blackjack tips om zo nog sneller winst te maken en ook om die winst veel beter vast te houden. Het is goed om van de verschillende mogelijkheden gebruik te maken om zo meer kans te maken op een mooie prijs. Ontdek de mogelijkheden om te genieten van alle kansen welke op je pad komen. Ontdek hoe ook jij een mooie prijs in de wacht kunt slepen.

 

NU Mooie prijzen winnen!

De verschillende online blackjack tips

Er zijn volop blackjack tips waar je gebruik van kunt maken. Het ultieme doel is natuurlijk om 21 punten te behalen en om zo de bank te verslaan. Het is echter ook goed wanneer je meer punten hebt dan de bank (de dealer). Je wint dan immers. Graag geven we je op deze pagina een aantal praktische tips om hierin te slagen. Laten we ze eerst voor je opsommen om ze dan nader met je te bespreken.

  • tienen splitsen of niet?
  • achten splitsen of niet?
  • vijfen splitsen of niet?
  • Wanneer dubbelen?
  • Wanneer splitsen?

Twee tienen en dan splitsen bij blackjack?

gokkenWanneer je twee tienen hebt dan heb je al direct twintig punten. Het zal voor de bank (de dealer) moeilijk worden om om je hierin te verslaan. Het is goed om daarom deze kaarten niet te splitsen. Natuurlijk mag je een aas verwachten bij een van de twee tienen, maar hoe groot is die kans? Het is beter om op safe te spelen en om de twintig punten te laten staan, zoals ze staan.

Twee achten, en dan?

Bij twee achten is het een ander verhaal. Twee achten moet je altijd splitsen. Twee achten maken samen namelijk 16 punten en dat is bij het blackjack spel een slechte hand. Eigenlijk is het de slechtste hand welke je kunt krijgen. Door je kaarten te splitsen ontstaan er nieuwe en zo mogelijk ook betere kansen om een prijs te winnen. Wanneer je immers tien punten bij de acht krijgt dan heb je al achttien punten. Een veel betere uitgangspositie. Zeker wanneer je weet, dat de dealer zo goed als nooit zal stoppen bij 16 punten.

Twee vijfen wel of niet splitsen?

Wanneer je twee vijfen krijgt dan is het samen tien punten. Het is een slimme set om dan je kaarten te verdubbelen en om een kaart te vragen. Het is de beste optie. Splitsen is niet verstandig aangezien je dan met vijf punten start en het dan bij tien punten erbij vijftien kan worden. Het zal moeilijk worden om een aantrekkelijk hand te krijgen.

Wanneer moet je wel of niet verdubbelen?

verdubbelenGraag sommen we een aantal situaties voor je op wanneer je wel moet verdubbelen of juist niet:

  • Wanneer je 11 punten hebt dan is het goed om te verdubbelen als de dealer een tien of een aas toont.
  • Verdubbel wanneer je negen punten heeft en de dealer tussen de twee en acht punten heeft.
  • Bij een zachte 13 of 14 en bij een dealer met vijf of zes punten is het slim om te verdubbelen
  • Bij een zachte 15 of 16 en bij een dealer met vier, vijf of zes punten is het slim om te verdubbelen
  • Bij een zachte 17 of 18 en bij een dealer met drie tot zes punten is het slim om te verdubbelen

Welke kaarten moet je wel of niet splitsen?

HEt beste is om een paar vieren, vijfen en tienen niet te splitsen. Een paar tweeen of drieen splits je wanneer de dealer vier tot zeven punten heeft. Wanneer de dealer drie tot en met zes punten heeft moet je de zessen ook gaan splitsen. Heeft de dealer die tot en met zeven punten dan is het goed om de zevens te gaan splitsen. Heeft de dealer twee tot en met negen dan kun je de negens gaan splitsen.